Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


WESTERN UNION PÉNZÁTUTALÁS

A Western UnionTM egy több mint 200 országot, illetve 400.000 kifizető-feladóhelyet magába foglaló pénzátutalási rendszer, melyen keresztül ügyfeleink a számítógépes rendszernek köszönhetően villámgyorsan utalhatnak pénzt a rendszerhez csatlakozott országok bármelyikébe.

“Moving money for better. SM”

Miért is érdemes szolgáltatásainkat igénybe venni?

• Mert rendszerünk használata gyors, egyszerű és megbizható.

• Mert a Western Union világszerte vezető pozíciót tölt be a pénzátutalás terén, a több mint 400.000 ki- és befizetőhelyének köszönhetően.

• Mert a társaság több mint 150 esztendős története során emberek milliói bízták pénzüket a Western Unionra, hogy támogassák távoli családtagjaikat, segítsenek a bajbajutott turistákon vagy bárkin, akinek sürgősen pénzre volt szüksége.

• Mert a Western Union átutalásait egy világméretű biztonsági rendszer védi, emellett minden egyes tranzakció nyomon követhető a pénzátutalási ellenőrző számmal (MTCN).

• Mert a legtöbb esetben az átutalt összeg percekkel a feladást követően felvehető a magas szintű technológiának és világméretű számítógépes rendszernek köszönhetően, már több mint 200 országban.

• A pénzátutalás eddig ismert leggyorsabb módja a Western Union Pénzátutalás. A Western Union pénzátutalási rendszere révén lehetővé vált, hogy az Ön által küldött pénzt szerettei világszerte közel 200 országban perceken belül kézhez kapják, vagy éppen ők küldjék el Önnek bankszámla nyitás nélkül.

További részletek az exclusivecash.hu oldalon